Alkotunk és győzünk

Videó nélkül ma már nincs marketing.

Videós tartalomgyártás

Imázsvideó, Tik-Tok videó, Reels, terméket és szolgáltatást bemutató videók, reklámvideók készítése, interjúk és komplett online műsorok készítése, streamelése, podcast készítése, videók feliratozása, digitális animációk készítése.

Az egyedi produktumnak, ami kizárólag neked és a közönségednek készül, csak a képzelet szabhat határt.

Ahol az online megjelenésed új szintre emelkedik.

Branding és arculattervezés

A cég arculata nagyban meghatározza, hogy mit gondolnak róla vásárlói. A márka mögött tartalom van: értékeket és élményeket társítunk minden brand-hez. Az arculattervezés segít megtalálni azokat a vizuális elemeket, amelyekkel hatásosan lehet kommunikálni a cég értékeit. A márkaépítés (branding) segít kitűnni a tömegből.

Az arculattervezés szolgáltatás keretei között közösen megálmodjuk, majd megtervezzük vállalata vizuális megjelenését. Végeredményben egy teljes dokumentumcsomagot kap, amit bátran használhat reklámanyagokhoz, irodaberendezéshez vagy akár a termékek csomagolásához is.

Megreformáljuk a médiát.

Komplett online műsorok tervezése és készítése

Szeretnél saját műsort? TikTok-ra, Youtube-ra vagy akár saját online TV-dre is el tudjuk készíteni a te egyedi, saját műsorodat, amiben akár műsorvezető is lehetsz, ha pedig nem szeretsz szerepelni, akkor megtaláljuk azt a megoldást, ami a vállalkozásodnak a legjobb.

Vagy akár lelkes fiatalok induló műsorait is szponzorálhatod, kihasználva az online műsorokban való megjelenési lehetőséget, hogy ezáltal tudd növelni céged ismertségét.

Maximális figyelem

Együttműködéseink során kiemelt figyelmet fordítunk Rád és az igényeidre. Nem végzünk felszínes munkát, mert tudjuk, az ördög a részletekben rejlik.

Egyedi megoldások

Nem próbálunk sablonos megoldásokat rádhúzni. Az egyedi megoldásokban hiszünk, hiszen az egyedi küldetéshez egyedi megoldás dukál.

"Infinite player" mód

Az élethosszig (és az után is) tartó kapcsolatokban hiszünk, így együttműködéseinket is ilyen értékrend alapján alakítjuk.

Tulajdonosi szemlélet

A te ügyed a mi ügyünk

Ügyfeleinket szeretjük mélyen megismerni és igazán kapcsolódni hozzájuk, hogy a lehető legközvetlenebb forrásból inspirálódjunk a közös munka során. Élethosszig tartó együttműködések építésére törekszünk, a hosszútávú közös siker a célunk.